Personvern og informasjonskapsler

Hvem vi er

Asbest Utstyr AS

Vår nettstedsadresse er: https://www.asbestutstyr.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse.

Informasjon om navn, adresse, telefon, og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post og telefon. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Vi bruker personopplysningene for å kunne levere våre tjenester og forpliktelser til deg. Opplysningene blir brukt til å besvare din henvendelse, opprette tilbud, eller bekrefte din bestilling.

Kontaktskjemaer

Vi bruker kontaktskjemaer for å enklere la brukere av nettsiden kontakte oss. Vi vil ikke bruke din kontaktinformasjon til noe annet enn å svare på dine forespørsler.

Prisforespørsel

Om du benytter vår tjeneste for å sende en prisforespørsel, lagrer vi din kontaktinfo slik at vi kan være behjelpelig med informasjon rundt priser, lagerstatus og annen nødvendig informasjon.

Du vil også bli påmeldt vårt nyhetsbrev, som du kan melde deg av om du ønsker.

Nyhetsbrev

Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev bruker vi Mailchimp til å lagre din kontaktinformasjon. Dette er en plattform vi bruker for å sende ut nyhetsbrev til våre abonnenter. Din kontaktinformasjon – navn og epostadresse blir lagret hos Mailchimp.

Du kan lese om Mailchimp her https://mailchimp.com/legal/privacy/

Prisforespørsler

Dersom du ber om en prisforespørsel lagrer vi din kontaktinformasjon for å kunne sende deg informasjon om priser på de produktene du har etterspurt.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en prisforespørsel på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en prisforespørsel. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi tar i bruk Google Analytics for å kunne forbedre nettsiden for våre brukere. Google Analytics samler inn data om brukeres atferd på nettsiden i form av klikk, søkeord og hvilke linker som har blitt brukt for å komme til siden, men samler ikke inn sensitiv informasjon om brukeren selv.

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Utover dette deles ikke din informasjon.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du tar i bruk kontaktskjemaet, blir meldingen og informasjon om meldingen lagret på ubestemt tid.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Dine personopplysninger knyttet til kjøp og henvendelser vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare dine henvendelser og reklamasjonstiden utløpt, med mindre vi trenger opplysningene i et lengre tidsrom for å oppfylle andre legitime formål eller lovpålagte forpliktelser, eksempelvis i henhold til regnskapslovgivningen.
Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes hvis du trekker ditt samtykke.
I stedet for å slette personopplysningene, kan det i enkelte tilfeller være aktuelt å anonymisere personopplysningene. Med anonymisering menes at alle identifiserende eller potensielt identifiserende kjennetegn fjernes fra datasett som tas vare på.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresse:

post@asbestutstyr.no

Asbest Utstyr AS

Johan Berentsens vei 41

5163 LAKSEVÅG